Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī gatavots mīksts un sulīgs cūkas cepetis sālī.
70Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde garšvielas ķiploki1 kgsāls1 gab.olas baltums

Sagatavošana

1

Ņem cūkgaļas kakla karbonādi, ierīvē ar garšvielām, ķiplokiem bez sāls. Tad ņem 1 kg rupjās sāls, sajauc ar 1 olas baltumu un, tad ieber pannā sāli, liek virsū gaļu un apkārt sāli- tā lai gaļas gabals būtu iemūrēts tai sāli un cep 220-250*C ~1 stundu.

2

Sāls izveidos garoziņu ap cepeti un gaļa sanāks mīksta un sulīga.

Iesūtīja: smaidam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!