70Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde garšvielas ķiploki1 kgsāls1 gab.olas baltums
Sagatavošana
1
Ņem cūkgaļas kakla karbonādi, ierīvē ar garšvielām, ķiplokiem bez sāls. Tad ņem 1 kg rupjās sāls, sajauc ar 1 olas baltumu un, tad ieber pannā sāli, liek virsū gaļu un apkārt sāli- tā lai gaļas gabals būtu iemūrēts tai sāli un cep 220-250*C ~1 stundu.
2
Sāls izveidos garoziņu ap cepeti un gaļa sanāks mīksta un sulīga.
Iesūtīja: smaidam!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit