Cūkas ribiņas ar barbekjū mērci
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 liellopa gaļas buljona kubiņš
liellopa gaļas buljona kubiņš
500 ml
500 ml karsts ūdens
karsts ūdens
2
2 sīpoli
sīpoli
4
4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
800 g
800 g cūkas ribiņas
cūkas ribiņas
1 ĒK
1 ĒK garšvielas steikam
garšvielas steikam
Mērcei:
240 g
240 g "Hoisin" vai barbekjū mērce
"Hoisin" vai barbekjū mērce
2
2 saspiestas ķiploka daiviņas
saspiestas ķiploka daiviņas
5 ĒK
5 ĒK kečups
kečups
2 ĒK
2 ĒK medus
medus
4 ĒK
4 ĒK sojas mērce
sojas mērce
1 ĒK
1 ĒK rīsu etiķis
rīsu etiķis
1 TK
1 TK sezama eļļa
sezama eļļa
2 ĒK
2 ĒK sakapāti lociņi
sakapāti lociņi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Viegli pikantas cūkgaļas ribiņas ar saldeni skābu, biezu mērci. Ēd ribiņas tāpat vai pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

    Lielā cepamtraukā ielej karstu ūdeni, izšķīdina tajā buljona kubiņu. Pievieno sakapātus sīpolus, saspiestas ķiploku daiviņas un virsū uzliek cūkas ribiņas. Apkaisa ar garšvielām.

    Trauku apsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī cepties 50 minūtes.

    Tikmēr sajauc atsevišķā traukā visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas.

    Kad ribiņas gatavas, tām notecina lieko buljonu un pārlej ar pagatavoto mērci.

    Ribiņas liek atpakaļ krāsnī un grila režīmā cep 5-10 minūtes, apgriežot, ja vajadzīgs.

    Pasniedz, kamēr vēl siltas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form