60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gcūkgaļa (liesa)2 ĒKeļļa1 gab.sīpols1 gab.sausā buljona kubiņš1 TKtomātu pasta1 lauru lapa1 glāzevārītas pupiņas
Sagatavošana
1
Katliņā uzkarsē eļļu, maisot ātri apcep kubiņos sagrieztu gaļu, pieliek smalki sakapātu sīpolu, cep vēl minūti.
2
Pievieno pusglāzē ūdens šķīdinātu buljona kubiņu, tomātu pastu un lauru lapu.
3
Uzliek vāku, sutina 45 minūtes, tad pievieno konservētas vai iepriekš novārītas pupiņas un sautē vēl 5 minūtes.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit