Cūkgaļa ar pupiņām
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100-150 g
100-150 g cūkgaļa (liesa)
cūkgaļa (liesa)
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. sausā buljona kubiņš
sausā buljona kubiņš
1 TK
1 TK tomātu pasta
tomātu pasta
1
1 lauru lapa
lauru lapa
1 glāze
1 glāze vārītas pupiņas
vārītas pupiņas
  • Bēru mielasts
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši un ļoti sātīgi - cūkgaļa ar pupiņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā uzkarsē eļļu, maisot ātri apcep kubiņos sagrieztu gaļu, pieliek smalki sakapātu sīpolu, cep vēl minūti.

    Pievieno pusglāzē ūdens šķīdinātu buljona kubiņu, tomātu pastu un lauru lapu.

    Uzliek vāku, sutina 45 minūtes, tad pievieno konservētas vai iepriekš novārītas pupiņas un sautē vēl 5 minūtes.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form