Foto: Shutterstock
Vienkārši un ļoti sātīgi - cūkgaļa ar pupiņām.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gcūkgaļa (liesa)2 ĒKeļļa1 gab.sīpols1 gab.sausā buljona kubiņš1 TKtomātu pasta1 lauru lapa1 glāzevārītas pupiņas

Sagatavošana

1

Katliņā uzkarsē eļļu, maisot ātri apcep kubiņos sagrieztu gaļu, pieliek smalki sakapātu sīpolu, cep vēl minūti.

2

Pievieno pusglāzē ūdens šķīdinātu buljona kubiņu, tomātu pastu un lauru lapu.

3

Uzliek vāku, sutina 45 minūtes, tad pievieno konservētas vai iepriekš novārītas pupiņas un sautē vēl 5 minūtes.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!