Tasty
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g lapu salāti
lapu salāti
250 g
250 g zemenes
zemenes
3 gab.
3 gab. seleriju kāti
seleriju kāti
 
olīveļļa
olīveļļa
500 g
500 g cūkgaļas fileja
cūkgaļas fileja
4 gab.
4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
5 ĒK
5 ĒK medus
medus
5 ĒK
5 ĒK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
5 ĒK
5 ĒK grauzdēti valrieksti
grauzdēti valrieksti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cūkgaļa ar zemenēm, seleriju un gardu medus - balzamiko mērci.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodā samaisa saplucinātus salātus ar sagrieztām zemenēm un seleriju.

    Pannā strauji eļļā apcep visu plāni sagrieztu cūkgaļu. Tad minūti eļļā cep sasmalcinātu ķiploku un pievieno tam medu, balzama etiķi, sāli un piparus. Maisot karsē maksimums 10 minūtes.

    Tad traukā kārto samaisītos salātus ar seleriju un zemenēm, virsū kārto cūkgaļas šķēles, pārlej ar pagatavoto mērci un pārkaisa ar grauzdētiem riekstiem.

    * garša tāda kā cūkgaļai ar svaigiem dārzeņiem, kuri pārlieti ar saldeni-asu mērci.

    Iesūtīja: sonicfox

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form