Cūkgaļa ar zemenēm, seleriju un gardu medus - balzamiko mērci.

Bļodā samaisa saplucinātus salātus ar sagrieztām zemenēm un seleriju.

Pannā strauji eļļā apcep visu plāni sagrieztu cūkgaļu. Tad minūti eļļā cep sasmalcinātu ķiploku un pievieno tam medu, balzama etiķi, sāli un piparus. Maisot karsē maksimums 10 minūtes.

Tad traukā kārto samaisītos salātus ar seleriju un zemenēm, virsū kārto cūkgaļas šķēles, pārlej ar pagatavoto mērci un pārkaisa ar grauzdētiem riekstiem.

* garša tāda kā cūkgaļai ar svaigiem dārzeņiem, kuri pārlieti ar saldeni-asu mērci.

Iesūtīja: sonicfox

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!