;:recepte::
Ņem cūkgaļu ( vislabāk kakla karbonādi), palielos gabalos sagriež. Samet marinējamā traukā. Piemet klāt sāli, piparus, sīpolu gredzenus, sīki sakapātus ķiplokus. Pielej kefīru un ar savam maigajām rociņām visu samaisa vismaz 10 minūtes mīcot gaļu un sīpolus. Tad noslogo un liek vāku virsū.
Ja jācep tajā dienā, tad atstāj ārpus ledusskapja vismaz uz kādu stundu. Ja nākamajā dienā - mierīgi liec ledusskapī.
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 kgcūkgaļa2 ĒKsāls1 TKmalti melnie pipari6 sīpoli6 ķiploka daiviņas1 lkefīrs2 ĒKcukurs
Sagatavošana
Iesūtīja: Kengurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit