Foto: Shutterstock
Recepte cūkgaļai kefīrā un sīpolos - var cept tajā pašā dienā un arī nākamajā.

;:recepte::

Ņem cūkgaļu ( vislabāk kakla karbonādi), palielos gabalos sagriež. Samet marinējamā traukā. Piemet klāt sāli, piparus, sīpolu gredzenus, sīki sakapātus ķiplokus. Pielej kefīru un ar savam maigajām rociņām visu samaisa vismaz 10 minūtes mīcot gaļu un sīpolus. Tad noslogo un liek vāku virsū.

Ja jācep tajā dienā, tad atstāj ārpus ledusskapja vismaz uz kādu stundu. Ja nākamajā dienā - mierīgi liec ledusskapī.

7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 kgcūkgaļa2 ĒKsāls1 TKmalti melnie pipari6 sīpoli6 ķiploka daiviņas1 lkefīrs2 ĒKcukurs

Sagatavošana

Iesūtīja: Kengurs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!