Cūkgaļa kefīrā un sīpolos
Foto: Shutterstock
4.5000 8
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg cūkgaļa
cūkgaļa
2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls
1 TK
1 TK malti melnie pipari
malti melnie pipari
6
6 sīpoli
sīpoli
6
6 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 l
1 l kefīrs
kefīrs
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
  • Gaļas ēdieni
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Recepte cūkgaļai kefīrā un sīpolos - var cept tajā pašā dienā un arī nākamajā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ;:recepte::

    Ņem cūkgaļu ( vislabāk kakla karbonādi), palielos gabalos sagriež. Samet marinējamā traukā. Piemet klāt sāli, piparus, sīpolu gredzenus, sīki sakapātus ķiplokus. Pielej kefīru un ar savam maigajām rociņām visu samaisa vismaz 10 minūtes mīcot gaļu un sīpolus. Tad noslogo un liek vāku virsū.

    Ja jācep tajā dienā, tad atstāj ārpus ledusskapja vismaz uz kādu stundu. Ja nākamajā dienā - mierīgi liec ledusskapī.

    Iesūtīja: Kengurs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form