45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gcūkgaļa saujažāvētas plūmes1 sīpols dažādu krāsu paprikas pēc garšassojas mērce1 TKrīvēta ingvera sakne čili mērce kartupeļu ciete
Sagatavošana
1
Apcep eļļā sīpolus, tad pieliek gabaliņos sagrieztu gaļu un apcep, tad strēmelēs sagrieztu sarkano papriku, nomazgātas un sagrieztas žāvētās plūmes, sojas mērci un ingveru. Pievieno pāris karotes saldās čili mērces un sautē 10-15 minūtes.
2
Ja grib palielināt mērces daudzumu, iemaisa kartupeļu cieti 1/2 glāzē ūdens vai buljona un lej klāt, apmaisot, līdz mērce sāk sabiezēt.
Iesūtīja: Anew
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit