Foto: Shutterstock
Cūkgaļa saldskābā mērce vienkārši gardām pusdienām.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa lauru lapas ķiploka daiviņas smaržīgie pipari sāls Spilvas saldskābā mērce

Sagatavošana

1

Sagriež gaļu gabaliņos, liek pannā cepties, kad no ārpuses gabaliņi apcepušies, ielej pannā karstu ūdeni un gaļu kādu laiku pasautē.

2

Var pielikt klāt lauru lapas, ķiploka daiviņu, smaržīgos piparus. Sāli vai sojas mērci pēc garšas. Tikai nevajag to šķidrumu visu novārīt sausu.

3

Kad gaļa mīksta, var piejaukt klāt kādu no "Spilvas" mērcēm (mums mājās ļoti garšo saldskābā mērce ar ananasiem).

* reizēm daru pavisam vienkārši - piespiežu labi daudz kečupa, pielieku pāris karotes majonēzi un ar miltiem ietumēju (krūzītē sajauc apmēram 2 ĒK (atkarīgs, cik biezu mērci gribi) miltu ar aukstu ūdeni un maisot ielej mērcē). Vēl mērcē var likt klāt marinētus šampinjonus, ananāsus no kompota.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!