45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļa lauru lapas ķiploka daiviņas smaržīgie pipari sāls Spilvas saldskābā mērce
Sagatavošana
1
Sagriež gaļu gabaliņos, liek pannā cepties, kad no ārpuses gabaliņi apcepušies, ielej pannā karstu ūdeni un gaļu kādu laiku pasautē.
2
Var pielikt klāt lauru lapas, ķiploka daiviņu, smaržīgos piparus. Sāli vai sojas mērci pēc garšas. Tikai nevajag to šķidrumu visu novārīt sausu.
3
Kad gaļa mīksta, var piejaukt klāt kādu no "Spilvas" mērcēm (mums mājās ļoti garšo saldskābā mērce ar ananasiem).
* reizēm daru pavisam vienkārši - piespiežu labi daudz kečupa, pielieku pāris karotes majonēzi un ar miltiem ietumēju (krūzītē sajauc apmēram 2 ĒK (atkarīgs, cik biezu mērci gribi) miltu ar aukstu ūdeni un maisot ielej mērcē). Vēl mērcē var likt klāt marinētus šampinjonus, ananāsus no kompota.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit