Cūkgaļas cepetis
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Cūkgaļas cepetis marinēts ar garšvielām un ķiploku.

Ar asu nazu sataisa "kabatiņas" cepetim, saliek iekšā ķiplokus, tad ieberzē "Santa Maria" garšvielas, satin pārtikas plēvē un uz 24 h marinē, tad cep aptuveni 200 grādos, kamēr gatavs - aptuveni 3 stundas.

Iesūtīja: kastanīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form