Pipars.lv
4.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šo recepti man pastāstīja vecāki - šāds ēdiens esot bijis populārs viņu bērnībā. Teikšu, kā ir, interesanti. Tāds "kinder surprise" – patīkams pārsteigums par iekšā esošo pildījumu. Man patika!" cūkgaļas "ezīšu" recepti iesaka kulinārija bloga "Pipars.lv" autors, trīspadsmitgadnieks Rojs Puķe.

Gaļu ieliek bļodā. Pievieno sāli, piparu, iesit vienu olu un ķiplokus iespiež un kārtīgi apmaisa. Sadala četrās vienādās daļās un saplacina.

Sieru sarullē un uzliek pa virsu gaļai, satin atpakaļ, veidojoto garenas kotletes, tā, lai nebūtu caurumu un siers būtu ieslēpts gaļas viducī.

Maizi (vislabāk izmantot nedaudz apkaltušus, ne pirmā svaiguma riecienus) sagriež šķēlēs, tad kubiņos.

Uzmanīgi apviļā gaļas kotletes sakultā olā, tad maizē. Apcep no abām pusēm uz pannas zeltainas un tad liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī uz aptuveni 20 minūtēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form