Cūkgaļas galerts Pirtnieka gaumē
Foto: DELFI
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Aukstā cūkgaļa gaļas cienītājiem.

::recepte""

Cūkas kājiņas, galvu, šķiņķa gaļa ar vai bez kaula pārlej ar ūdeni, pieliek sīpolu ar visu mizu (lai smukāka krāsa), piparus, smaržīgos piparus, lauru lapu, ķiploku, sāli - vāra ilgi, ilgi.

Drusku atdzisušu nolupina un saber atpakaļ šķidrumā, salej pa bļodiņām, liek pagrabā, ledusskapī vai pieliekamā un rīt no rīta šķin iekšā ar sinepēm vai mārrutkiem.

Šķidrumu, pirms viņā liek to nolupināto gaļu, vajag caur sietu izkāst kaulu daļiņas, garšvielas utt.

Iesūtīja: Pirtnieks

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form