::recepte""
Cūkas kājiņas, galvu, šķiņķa gaļa ar vai bez kaula pārlej ar ūdeni, pieliek sīpolu ar visu mizu (lai smukāka krāsa), piparus, smaržīgos piparus, lauru lapu, ķiploku, sāli - vāra ilgi, ilgi.
Drusku atdzisušu nolupina un saber atpakaļ šķidrumā, salej pa bļodiņām, liek pagrabā, ledusskapī vai pieliekamā un rīt no rīta šķin iekšā ar sinepēm vai mārrutkiem.
Šķidrumu, pirms viņā liek to nolupināto gaļu, vajag caur sietu izkāst kaulu daļiņas, garšvielas utt.
720Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 cūku kājiņas0.5 cūkas galva kgšķiņķa gaļa ar vai bez kaula1 sīpols melnie piparu gradi smaržīgie pipari lauru lapas ķiploks sāls
Sagatavošana
Iesūtīja: Pirtnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit