Foto: DELFI
Aukstā cūkgaļa gaļas cienītājiem.

::recepte""

Cūkas kājiņas, galvu, šķiņķa gaļa ar vai bez kaula pārlej ar ūdeni, pieliek sīpolu ar visu mizu (lai smukāka krāsa), piparus, smaržīgos piparus, lauru lapu, ķiploku, sāli - vāra ilgi, ilgi.

Drusku atdzisušu nolupina un saber atpakaļ šķidrumā, salej pa bļodiņām, liek pagrabā, ledusskapī vai pieliekamā un rīt no rīta šķin iekšā ar sinepēm vai mārrutkiem.

Šķidrumu, pirms viņā liek to nolupināto gaļu, vajag caur sietu izkāst kaulu daļiņas, garšvielas utt.

720Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 cūku kājiņas0.5 cūkas galva kgšķiņķa gaļa ar vai bez kaula1 sīpols melnie piparu gradi smaržīgie pipari lauru lapas ķiploks sāls

Sagatavošana

Iesūtīja: Pirtnieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!