Cūkgaļas galerts Pirtnieka gaumē
Foto: DELFI
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 cūku kājiņas
cūku kājiņas
0.5
0.5 cūkas galva
cūkas galva
1-1.5 kg
1-1.5 kg šķiņķa gaļa ar vai bez kaula
šķiņķa gaļa ar vai bez kaula
1
1 sīpols
sīpols
 
melnie piparu gradi
melnie piparu gradi
 
smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
 
ķiploks
ķiploks
 
sāls
sāls
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Gaļas uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Aukstā cūkgaļa gaļas cienītājiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ::recepte""

    Cūkas kājiņas, galvu, šķiņķa gaļa ar vai bez kaula pārlej ar ūdeni, pieliek sīpolu ar visu mizu (lai smukāka krāsa), piparus, smaržīgos piparus, lauru lapu, ķiploku, sāli - vāra ilgi, ilgi.

    Drusku atdzisušu nolupina un saber atpakaļ šķidrumā, salej pa bļodiņām, liek pagrabā, ledusskapī vai pieliekamā un rīt no rīta šķin iekšā ar sinepēm vai mārrutkiem.

    Šķidrumu, pirms viņā liek to nolupināto gaļu, vajag caur sietu izkāst kaulu daļiņas, garšvielas utt.

    Iesūtīja: Pirtnieks

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form