Foto: 'Saldus Zeme'
Sātīga ikdienas maltīte no cūkas filejas. Patisonu vietā var izmantot cukīni gabaliņus.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
500 gcūkgaļas fileja, sagriezta kubiņos1 gab.sīpols, sagriezts četrās daļās30 gsviests4 gab.kartupeļi, nomizoti un sagriezti kubiņos daži nelieli patisoni, pārgriezti uz pusēm1 TKmalti sarkanie pipari1 TKromiešu ķimenes (kumīns) Pasniegšanai: citrona vai laima šķēlītes un rukola

Sagatavošana

1

Cūkgaļu ierīvē ar garšvielām, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Cūkgaļas un sīpolu gabalus uzsprauž uz ūdenī izmērcētiem koka iesmiem. Uzliek uz karsta grila un grilē no abām pusēm 8 – 10 minūtes.

2

Izkausē sviestu, pievieno patisonus un kartupeļus, un apcep sviestā, līdz tie ir zeltaini brūni. Pievieno garšvielas pēc garšas un pasniedz ar cūkgaļas iesmiņiem, citronu vai laimu un svaigu rukolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!