Cūkgaļas karbonāde dārzeņu mērcē
Foto: Shutterstock
4.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cūkgaļas karbonāde dārzeņu mērcē - piemērota visai ģimenei.

Cūkgaļas karbonādi sagriež 1cm biezas sķēlēs, saklopē un uz vienas puses uzber smalkos piparus un liek uz uzkarsētas pannas cepties.

Kad karbonāde ir apceta no abām pusēm, pannā ielej ūdeni tā, lai pārklātu karbonādes un vāra uz nelielas uguntiņas.

Mērce: nomizo sīpolu, sagriež smalki un liek izkausētā sviestā cepties uz lēnas uguniņas, lai sīpoli nesadegtu.

Pēc tam pievieno sarīvētus burkānus, sutina kopā ar sīpoliem.

Tomātiem nomizo miziņu, vislabāk to ir darīt, kad tomātu ieliek verdošā ūdeni un tad nomizo. Sagriež tomātus mazos gabaliņos un pievieno esošai masai pannā. Pievienojot tomātus masu sutina vēl aptuveni 10 minūtes un pievieno vegetas garšvielu, tad šo masu pēc šīm 10 minūtēm pievieno otrā pannā, kurā gatavojās karbonāde un uz nelielas uguntiņas šos produktus sutina tālāk, kādas minūtes 10.

Pēc tam pievienno krējumu vāra 5 minūtes un pašu pēdējo pievieno uz sīkas rīves, sarīvētu sieru, uzmanīgi iemaisot mērcē.

Piezīmes:Ir svarīgi, ja dārzeņus cep uz minimālas uguntiņas, jo sautējoties sviestā ir pavisam cita garša, nekā Jūs to ātri saceptu.

Iesūtīja: Kristīne

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form