Foto: Shutterstock
Cūkgaļas karbonāde dārzeņu mērcē - piemērota visai ģimenei.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļas karbonāde1 sīpols1 tomāts1 burkāns3 ĒKskābais krējums1 ĒKsviests2 ĒKsiers malti melnie pipari vegeta

Sagatavošana

1

Cūkgaļas karbonādi sagriež 1cm biezas sķēlēs, saklopē un uz vienas puses uzber smalkos piparus un liek uz uzkarsētas pannas cepties.

2

Kad karbonāde ir apceta no abām pusēm, pannā ielej ūdeni tā, lai pārklātu karbonādes un vāra uz nelielas uguntiņas.

3

Mērce: nomizo sīpolu, sagriež smalki un liek izkausētā sviestā cepties uz lēnas uguniņas, lai sīpoli nesadegtu.

4

Pēc tam pievieno sarīvētus burkānus, sutina kopā ar sīpoliem.

5

Tomātiem nomizo miziņu, vislabāk to ir darīt, kad tomātu ieliek verdošā ūdeni un tad nomizo. Sagriež tomātus mazos gabaliņos un pievieno esošai masai pannā. Pievienojot tomātus masu sutina vēl aptuveni 10 minūtes un pievieno vegetas garšvielu, tad šo masu pēc šīm 10 minūtēm pievieno otrā pannā, kurā gatavojās karbonāde un uz nelielas uguntiņas šos produktus sutina tālāk, kādas minūtes 10.

6

Pēc tam pievienno krējumu vāra 5 minūtes un pašu pēdējo pievieno uz sīkas rīves, sarīvētu sieru, uzmanīgi iemaisot mērcē.

7

Piezīmes:Ir svarīgi, ja dārzeņus cep uz minimālas uguntiņas, jo sautējoties sviestā ir pavisam cita garša, nekā Jūs to ātri saceptu.

Iesūtīja: Kristīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!