Grilētas cūkgaļas karbonādes ar krāsnī ceptiem kartupeļiem - tā ir nepārspējama garša un brīnišķīgs grilēta ēdiena aromāts!
40Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgbiezās šķēlēs sagriezti kartupeļi1 ĒKrapšu eļļa2 ĒKSanta Maria kartupeļu garšviela4 cūkgaļas karbonādes šķēles1 ĒKSanta Maria kopējā gaļas garšviela1 ĒKrapšu eļļa FETAS SIERA MĒRCEI:85 gFetas siers1 rīvētas ķiploka daiviņas200 mlgrieķu jogurts2 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronu sula1 šķipsnasāls1 šķipsnaSanta Maria drupināti melnie pipari

Sagatavošana

1

Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C. Lieciet kartupeļus lielā bļodā.

2

Pievienojiet eļļu un kartupeļu garšvielu, sakratiet, lai pārklātu kartupeļus.

3

Lieciet kartupeļus lielā cepšanas traukā un cepiet krāsnī 30 minūtes, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni.

4

Pārkaisiet karbonādes ar gaļas kopējo garšvielu. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet eļļu.
Lieciet pannā karbonādes un cepiet, līdz tās kļūst viegli brūnas – aptuveni 2 minūtes no katras puses.
Pārlieciet karbonādes cepšanas traukā un cepiet krāsnī aptuveni 8 minūtes.

5

Fetas siera mērce: lieciet visas mērces sastāvdaļas – sieru, jogurtu, ķiploku, garšaugus – blenderī un izmantojiet pulsēšanas paņēmienu, lai iegūtu vienmērīgu masu.

6

Līdz pasniegšanai glabājiet ledusskapī. Pasniedziet kopā ar tomātu salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!