Cūkgaļas karbonādes ar Fetas siera mērci un ceptiem kartupeļiem
Foto: Santa Maria
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Grilētas cūkgaļas karbonādes ar krāsnī ceptiem kartupeļiem - tā ir nepārspējama garša un brīnišķīgs grilēta ēdiena aromāts!

Krāsnī cepti kartupeļi

Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C. Lieciet kartupeļus lielā bļodā.

Pievienojiet eļļu un kartupeļu garšvielu, sakratiet, lai pārklātu kartupeļus.

Lieciet kartupeļus lielā cepšanas traukā un cepiet krāsnī 30 minūtes, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni.

Cūkgaļas karbonādes

Pārkaisiet karbonādes ar gaļas kopējo garšvielu. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet eļļu. Lieciet pannā karbonādes un cepiet, līdz tās kļūst viegli brūnas – aptuveni 2 minūtes no katras puses. Pārlieciet karbonādes cepšanas traukā un cepiet krāsnī aptuveni 8 minūtes.

Fetas siera mērce

Lieciet visas sastāvdaļas blenderī un izmantojiet pulsēšanas paņēmienu, lai iegūtu vienmērīgu masu.

Līdz pasniegšanai glabājiet ledusskapī. Pasniedziet kopā ar tomātu salātiem.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form