Foto: Shutterstock
Cūkgaļas karbonādes, kas sautētas sēnēs un krējumā - sātīgai pusdienu maltītei.
120Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēleskarbonāde400 gšampinjoni2 gab.sīpoli rīvmaize350 gsaldais krējums sāls malti melnie pipari garšvielas zaļumi

Sagatavošana

1

Gaļas šķēlēs apkaisa ar sāli, pipariem. Apviļā rīvmaizē un apcep eļļā zeltainu no abām pusēm.

2

Sēnes sagriež salmiņos un apcep uz pannas eļļā. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Sīpolus sagriež pusgredzenos un apcep uz pannas eļļā. Pievieno sāli un piparus.

4

Pannā ar augstām malām vai katliņā liek kārtās: sēnes, sīpoli, gaļa, sēnes, sīpoli. Pārlej saldo krējumu, lai viss ir apklāts.

5

Liek uz mazas uguns, kad uzvārās, uzliek vāku un sautē uz pašas mazākās uguns 1-1,5 stundas.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!