120Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēleskarbonāde400 gšampinjoni2 gab.sīpoli rīvmaize350 gsaldais krējums sāls malti melnie pipari garšvielas zaļumi
Sagatavošana
1
Gaļas šķēlēs apkaisa ar sāli, pipariem. Apviļā rīvmaizē un apcep eļļā zeltainu no abām pusēm.
2
Sēnes sagriež salmiņos un apcep uz pannas eļļā. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Sīpolus sagriež pusgredzenos un apcep uz pannas eļļā. Pievieno sāli un piparus.
4
Pannā ar augstām malām vai katliņā liek kārtās: sēnes, sīpoli, gaļa, sēnes, sīpoli. Pārlej saldo krējumu, lai viss ir apklāts.
5
Liek uz mazas uguns, kad uzvārās, uzliek vāku un sautē uz pašas mazākās uguns 1-1,5 stundas.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit