Cūkgaļas kavurma ar liellopa aknām
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g cūkgaļa
cūkgaļa
500 g
500 g liellopa aknas
liellopa aknas
5
5 bulgāru pipari
bulgāru pipari
4-5
4-5 sīpoli
sīpoli
1-2
1-2 tomāti
tomāti
1 glāze
1 glāze sēnes
sēnes
0.33 glāze
0.33 glāze sausais baltvīns
sausais baltvīns
 
melnie pipari
melnie pipari
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
3
3 lauru lapas
lauru lapas
 
pētersīļi
pētersīļi
 
sarkanie pipari
sarkanie pipari
0.5 glāze
0.5 glāze eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kavurma ir tradicionāls turku ēdiens, kuru gatavo no sagrieztas (vai rupji maltas) gaļas, kam pievieno aknas un dārzeņus. Šajā receptē tiek izmantota cūkgaļa, liellopu aknas, paprika, tomāti un sēnes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apcep sviestā, pievieno nedaudz ūdens.

    Pievieno sīpolus, kad sīpoli paliek mīksti, tad pievieno iepriekš novārītas un gabaliņos sagrieztas aknas, sagrieztas sēnes, sagrieztu papriku, melnos un sarkanos piparus, paprikas pulveri, vīnu, sāli, lauru lapas un nedaudz karsta ūdens.

    Visu labi izmaisa, liek "pīlē" vai citā karstumizturīgā traukā ar vāku un liek ieprieš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 2-2.5 stundām.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem. Pasniedz ar rīsiem.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form