Cūkgaļas medaljoni ar sēņu un siera mērci
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši gardie cūkgaļas medaljoni sēņu un siera mērcē.

Fileju sagriež ripiņās apmēram 2-3 cm biezumā. Speķi sagriež plānās šķēlītēs, kuru platums atbilst filejas gabalu biezumam. Filejas ripiņas aptin ar speķa šķēlītēm un piestiprina ar kociņiem.

Izveidotos medaljonus apcep no abām pusēm kukurūzas eļļā 5 minūtes.

Pēc tam, sīki sagriež sīpolus un apcep sviestā.

No garšvielas pagatavo buljonu (1 tējkaroti garšvielas atšķaida ar 200 ml ūdeni). Apceptiem sīpoliem un sēnēm pievieno saldo krējumu un buljonu.

Kad šķidrums sāk vārīties, pievieno kausēto un rīvēto sieru. Tiklīdz siers izkusis, mērce ir gatava.

Apceptos medaljonus liek katlā, aplej ar sēņu mērci un sautē 15-20 minūtes. Pasniedz ar piedevām. Pirms pasniegšanas medaljonus pārlej ar mērci.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form