Cūkgaļas plovs
Foto: Shutterstock
4.0109 183
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g rīsi
rīsi
1 gab.
1 gab. ķiploks
ķiploks
1 kg
1 kg cūkgaļa
cūkgaļa
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
garšvielas
garšvielas
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Rīsu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams cūkgaļas plovs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cūkgaļu sagriež gabaliņos.

    Katlā ielej eļļu, uzkarsē un uz lielas liesmas gaļu strauji apcep.

    Sīpolus sagriež gabaliņos.

    Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

    Sīpolus un burkānus pievieno gaļai. Samaisa un apcep, līdz burkāni maina krāsu un sīpoli kļūst zeltaini.

    Pievieno garšvielas un sāli. Pārlej ūdeni, lai nosedz gaļu, uzliek vāku un nedaudz pasautē.

    Pieber rīsus un samaisa.

    Pārlej ūdeni, tā, lai nosedz un vēl nedaudz.

    Katlam uzliek vāku, nogriež uz pašu mazāko liesmu un vāra, līdz rīsi mīksti. Nemaisa!

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form