5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļa (netrekna) gab.sīpoli malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls
Sagatavošana
1
Cūkgaļu nomazgāt, sagriezt gabalos, salikt stikla vai emaljētā traukā, pārkaisīt piparus, pievienot ripās sagrieztus sīpolus. Visu labi izmaisa, uzliek vāku un liek zem sloga. Marinē vēsā vietā 5-6 stundas.
2
Tad gaļai uzber sāli un ver uz iesmiem, pamīšus ar sīpolu gredzeniem un cep.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit