Cūkgaļas sautējums ar burkāniem un zirnīšiem sinepju mērcē
Foto: Shutterstock
3.4667 15
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g cūkgaļas fileja
cūkgaļas fileja
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
1/2 ĒK
1/2 ĒK cukurs
cukurs
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
1 glāze
1 glāze zirņi
zirņi
3/4 glāzes
3/4 glāzes krējums
krējums
1-2 TK
1-2 TK krievu sinepes
krievu sinepes
 
svaigi pētersīļi
svaigi pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams, sātīgs un gards cūkgaļas sautējums ar burkāniem un zirnīšiem pikantā krējuma – sinepju mērcē. Garšos lieliski gan ar kartupeļiem, gan rīsiem, griķiem vai makaroniem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabaliņos. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās. Sīpolus nomizo, sīki sakapā.

    Pannā izkausē sviestu, apcep gaļu. Pievieno cukuru, gaļu 3–4 minūtes apbrūnina, tad uzkaisa sāli, noņem gaļu no pannas.

    Pannā apcep sīpolus un burkānus. Gaļu liek pannā pie dārzeņiem.

    Krējumu sajauc ar sinepēm, pārlej gaļai un dārzeņiem, uzliek vāku un sautē 25–30 minūtes.

    Ja vēlas, gatavam sautējumam var pārkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus.

    Iesūtīja: sashag

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form