60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi cauraudzītis sīpoli šampinjoni tomāti ķiploki garšvielu maisījums sāls burkāni lauru lapas malti melnie pipari skābs krējums milti
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos 2x2 cm.
2
Katlā ielej nedaudz eļļu, uzkarsē, ieber gaļu un uz lielas uguns apcep brūnganu.
3
Piemet sīpolus, šampinjonus, burkānus un apcep.
4
Pievieno 4 daļās sagrieztus nelielus kartupeļus, pārlej ūdeni, lai gandrīz visu nosedz.
5
Pievieno garšvielas (izņemot lauru lapas), ķiplokus, tomātu sagrieztu, sāli un vāra līdz kartupeļi mīksti.
6
Piemet lauru lapas.
7
Skābu krējumu samaisa ar miltiem, pa porcijām pielej sautējuma mērci un iemaisa, tas tāpēc, lai krējums nesaiet pārslās.
8
Kad krējuma masā pietiekoši iemaisīta mērce un masa karsta. Ielej katlā, iemaisa un uzvāra.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit