Foto: Shutterstock
Sātīgs kartupeļu - cūkgaļas sautējums ar šampinjoniem un dārzeņiem.
60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi cauraudzītis sīpoli šampinjoni tomāti ķiploki garšvielu maisījums sāls burkāni lauru lapas malti melnie pipari skābs krējums milti

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos 2x2 cm.

2

Katlā ielej nedaudz eļļu, uzkarsē, ieber gaļu un uz lielas uguns apcep brūnganu.

3

Piemet sīpolus, šampinjonus, burkānus un apcep.

4

Pievieno 4 daļās sagrieztus nelielus kartupeļus, pārlej ūdeni, lai gandrīz visu nosedz.

5

Pievieno garšvielas (izņemot lauru lapas), ķiplokus, tomātu sagrieztu, sāli un vāra līdz kartupeļi mīksti.

6

Piemet lauru lapas.

7

Skābu krējumu samaisa ar miltiem, pa porcijām pielej sautējuma mērci un iemaisa, tas tāpēc, lai krējums nesaiet pārslās.

8

Kad krējuma masā pietiekoši iemaisīta mērce un masa karsta. Ielej katlā, iemaisa un uzvāra.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!