
Gada siltāko un gaidītāko svētku laiks rit pilnā sparā. Ģimenes kopā sanākšana, eglīte, kopīga svētku galda klāšana un gaisā virmojošais maltītes aromāts ir vien dažas no sastāvdaļām, kas uzbur svētku sajūtu. Lai ikviena ģimene varētu pagatavot restorāna cienīgu maltīti budžeta ietvaros, šefpavārs un "Maxima Latvija" garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās recepšu idejās, kuras būs pa spēkam pagatavot ikvienam.
Maltīte četrām personām izmaksās nedaudz vairāk nekā piecus eiro.
Cūkgaļu sagriež kubiņos un uz pannas apcep zeltaini brūnu, pievieno kubiņos sagrieztus sīpolus un apcep vēl 1 minūti.
Kartupeļus un burkānus nomizo, sagriež nelielos kubiņos un pievieno gaļai uz pannas, papildus tam pārlej tomātus savā sulā un pievieno ūdeni, lai sastāvdaļas būtu nosegtas.
Pievieno cukuru un sāli, sautē zem vāka līdz gaļa, kartupeļi un burkāni ir mīksti.
Pirms maltītes pasniegšanas pārber to ar smalki sagrieztiem lociņiem un citiem zaļumiem.
Lai labi garšo!