Cūkgaļas sautējums ar sakņaugiem un tomātiem
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
6 gab.
6 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. neliels sīpols
neliels sīpols
2 gab.
2 gab. vidēja lieluma burkāni
vidēja lieluma burkāni
1 gab.
1 gab. lauru lapa
lauru lapa
300 g
300 g tomāti savā sulā
tomāti savā sulā
20 g
20 g cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
 
zaļumi pasniegšanai
zaļumi pasniegšanai
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gada siltāko un gaidītāko svētku laiks rit pilnā sparā. Ģimenes kopā sanākšana, eglīte, kopīga svētku galda klāšana un gaisā virmojošais maltītes aromāts ir vien dažas no sastāvdaļām, kas uzbur svētku sajūtu. Lai ikviena ģimene varētu pagatavot restorāna cienīgu maltīti budžeta ietvaros, šefpavārs un "Maxima Latvija" garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās recepšu idejās, kuras būs pa spēkam pagatavot ikvienam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltīte četrām personām izmaksās nedaudz vairāk nekā piecus eiro.

    Cūkgaļu sagriež kubiņos un uz pannas apcep zeltaini brūnu, pievieno kubiņos sagrieztus sīpolus un apcep vēl 1 minūti.

    Kartupeļus un burkānus nomizo, sagriež nelielos kubiņos un pievieno gaļai uz pannas, papildus tam pārlej tomātus savā sulā un pievieno ūdeni, lai sastāvdaļas būtu nosegtas.

    Pievieno cukuru un sāli, sautē zem vāka līdz gaļa, kartupeļi un burkāni ir mīksti.

    Pirms maltītes pasniegšanas pārber to ar smalki sagrieztiem lociņiem un citiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.