Foto: Shutterstock
Cūkgaļa ar dārzeņiem pagatavoti vokpannā.
25Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
gab.kaltētas, izmērcētas šitake sēnes gcūkgaļa1 TKsāls0.5 gab.olu baltums2 TKkukurūzas miltu masa4 ĒKaugu eļļa115 gjauno zirnīšu pākstis1 gab.smalki sakapātas jaunais sīpols svaigs ingvers1 TKgaiši brūnais cukurs1 TKgaiša sojas mērce sezama eļļa1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns

Sagatavošana

1

Sagriež cūkas gaļu plānās šķēlītēs. Sajauc ar šķipsniņu sāls, viegli sakultu olas baltumu un kukurūzas miltu masu.

2

Iepriekš uzkarsētā vokpannā sakarsē eļļu, cūkas gaļu maisot cep 30 sekundes, izņem un noliek siltumā. 1 minūti maisot cep dārzeņus.

3

Pievieno sāli, cukuru un cūkas gaļu. Visu sajauc, pēc tam pievieno sojas mērci un rīsu vīnu vai šeriju. Samaisa, apslaka ar dažiem pilieniem sezama eļļu un pasniedz.

P.S. lai pagatavotu kukurūzas miltu masu, sajauc 4 daļas kukurūzas miltu vai putraimu ar 5 daļām ūdens.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!