Cūkgaļas un rudens dārzeņu sautējums podiņā
Foto: Shutterstock
3.6667 6
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g cūkgaļa (kakla karbonāde)
cūkgaļa (kakla karbonāde)
100 g
100 g speķis
speķis
8 gab.
8 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns
1 gab.
1 gab. lauru lapa
lauru lapa
 
dilles
dilles
 
sāls
sāls
  • Ēdieni podiņos
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cūkgaļas un dārzeņu podiņš sātīgai pusdienu vai vakariņu ēdienreizei. Labi garšos gan tikko pagatavots, gan nākamajā dienā uzsildīts.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu un speķi sagriež nelielos gabaliņos, visu sacep.

    Kartupeļus sagriež kubiciņos, apcep kopā ar gaļu un visu liek podiņā.

    Pa virsu liek sagrieztu sīpolus, burkānus, pievieno sāli, lauru lapu, pārlej ar verdošu ūdeni un liek cepeškrāsnī.

    Sautē, līdz gaļa mīksta, beigās uzkaisa sagrieztas dilles.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form