
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g cūkgaļa (kakla karbonāde)
cūkgaļa (kakla karbonāde)100 g
100 g speķis
speķis8 gab.
8 gab. kartupeļi
kartupeļi1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns1 gab.
1 gab. lauru lapa
lauru lapa dilles
dilles sāls
sālsCūkgaļas un dārzeņu podiņš sātīgai pusdienu vai vakariņu ēdienreizei. Labi garšos gan tikko pagatavots, gan nākamajā dienā uzsildīts.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu un speķi sagriež nelielos gabaliņos, visu sacep.
Kartupeļus sagriež kubiciņos, apcep kopā ar gaļu un visu liek podiņā.
Pa virsu liek sagrieztu sīpolus, burkānus, pievieno sāli, lauru lapu, pārlej ar verdošu ūdeni un liek cepeškrāsnī.
Sautē, līdz gaļa mīksta, beigās uzkaisa sagrieztas dilles.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.