Foto: Shutterstock
Cūkgaļas veltnīti ar pildījumu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un mazsālītu gurķīti.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlescūkgaļas fileja sāls pipari400 gžāvēta krūtiņa0.5 gab.kāposts1 gab.sīpols2 gab.burkāni eļļa2 ĒKsaldais krējums0.5 glāzeūdens zaļumi4 gab.mazsālīti gurķi

Sagatavošana

1

Vispirms pagatavo pildījumu. Sīki sagriež žāvēto krūtiņu un sīpolu. Rupji sarīvē burkānus. Strēmelītēs sagriež kāpostus. Visu viegli apcep eļļā.

2

Ņem viegli izklapētas filejas, kas apkaisītas ar garšvielām. Vidū liek pildījumu. Pārloka lapas. Cep no abām pusēm brūnas. Līdz gatavībai sautē saldā krējuma un ūdens maisījumā.

3

Rotā ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!