60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlescūkgaļas fileja sāls pipari400 gžāvēta krūtiņa0.5 gab.kāposts1 gab.sīpols2 gab.burkāni eļļa2 ĒKsaldais krējums0.5 glāzeūdens zaļumi4 gab.mazsālīti gurķi
Sagatavošana
1
Vispirms pagatavo pildījumu. Sīki sagriež žāvēto krūtiņu un sīpolu. Rupji sarīvē burkānus. Strēmelītēs sagriež kāpostus. Visu viegli apcep eļļā.
2
Ņem viegli izklapētas filejas, kas apkaisītas ar garšvielām. Vidū liek pildījumu. Pārloka lapas. Cep no abām pusēm brūnas. Līdz gatavībai sautē saldā krējuma un ūdens maisījumā.
3
Rotā ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit