Cukīni ar maltās gaļas pildījumu – maltītes gardums
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g cūkgaļas maltā gaļa
cūkgaļas maltā gaļa
1 gab.
1 gab. ola
ola
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
rīvmaize
rīvmaize
1 ĒK
1 ĒK skābs krējums
skābs krējums
1 gab.
1 gab. tomāts
tomāts
 
majonēze
majonēze
 
mocarellas siers
mocarellas siers
 
Čedaras siers
Čedaras siers
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Garšīga maltīte, kas neprasa lielas pūles – piemērota piektdienai pēc darbīgas nedēļas. Cukīni ar gaļu pasniegti vizuāli pievilcīgā veidā. "Ļoti garšīgas pusdienas, kuras mūsu mājā ir sastopamas bieži," recepti iesaka gardēde Elīna Henilāne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cukīni pārgriez uz pusēm un izgreb tiem vidu.

    Tad gatavo kotlešu masu. Visas sastāvdaļas sajauc kopā.

    Lēnām pievieno rīvmaizi, līdz masa kļūst biezāka.

    Pildi masu izgrebtajos cukīni.

    Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 30–35 minūtes.

    Pirms pašām beigām uzklāj majonēzi un uzber mocarellas un Čedaras sieru. Turpini cept vēl 5 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form