
Garšīga maltīte, kas neprasa lielas pūles – piemērota piektdienai pēc darbīgas nedēļas. Cukīni ar gaļu pasniegti vizuāli pievilcīgā veidā. "Ļoti garšīgas pusdienas, kuras mūsu mājā ir sastopamas bieži," recepti iesaka gardēde Elīna Henilāne.
Cukīni pārgriez uz pusēm un izgreb tiem vidu.
Tad gatavo kotlešu masu. Visas sastāvdaļas sajauc kopā.
Lēnām pievieno rīvmaizi, līdz masa kļūst biezāka.
Pildi masu izgrebtajos cukīni.
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 30–35 minūtes.
Pirms pašām beigām uzklāj majonēzi un uzber mocarellas un Čedaras sieru. Turpini cept vēl 5 minūtes.
Lai labi garšo!
Comment Form

