Foto: Shutterstock
Cukini plātsmaize, protams, ir caur un caur itāļu recepte , un tai ir dažnedažādas variācijas. Tāpat kā divās latiešu virtuvēs nekad neuzcept divas vienādas biezpiena plātsmaizes, arī katrs itālis cukini plātsmaizi taisa savā stilā. Šoreiz taisīsim picu "TikTok" veģetārās pavārmākslas slavenības dr. vegan gaumē.
75Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.cukini2 gab.sīpoli130 gmilti40 gkukurūzas milti TKsāls TKmelnie pipari2 TKolīveļļa240 mlūdens3 šķipsnaskukurūzas milti2 ĒKolīveļļa pēc garšasbaziliks (svaigs)

Sagatavošana

1

Cukini sagriež šķēlēs.

2

Sīpolus sagriež ripās.

3

Cukini un sīpolus apcep olīveļļā.

4

Bļodā ieber miltus, kukurūzas miltus, sāli, piparus, pievieno olīveļļu, ūdeni un kārtīgi samaisa.

5

Pieber mīklai ceptos cukini un sīpolus, visu samaisa.

6

Cepamajā pannā ielej nedaudz olīveļļas, ielej mīklu un izlīdzina.

7

Pārkaisa ar pāris šķipsnām kukurūzas miltu, pārlej ar pāris šļukām olīveļļas. (Nevegāni droši vien pārkaisītu pāri arī sieru.)

8

Cep 200 grādu temperatūrā apmēram 30-40 minūtes.

Lai labi garšo! Lūk, kā to dara pats dr. vegan.

@dr.vegan #scarpaccia #veganrecipe #veganrecipes #healthyrecipes #healthyrecipe #healthyrecipeideas #healthyfood #crispyfood #crispy #veganrecipesmadesimple #zucchinirecipes #zucchinirecipe #zucchinirezept #ricettavegana #ricettaveloce #ricettafacile #ricettasemplice #ricettafalice ♬ In The Mood - Glen Miller

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!