Foto: Publicitātes foto
Burvīga ideja kabaču un cukīni laikam - siltie salāti ar saulē kaltētiem tomātiem, fetas sieru un kvinoju vai kuskusu. Izbaudi!
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 cukīni saulē kaltēti tomāti Santa Maria100 gkvinoja (vai kuskuss)1 paciņa Santa Maria garšaugu maisījuma ar ķiplokiem1 saujalapu salāti pēc izvēles (biešu lapiņas, rukola vai jaunie spināti)150 gFetas siers

Sagatavošana

1

Vāra kvinoju, ievērojot ražotāja norādījumus uz iepakojuma. Ja izmanto kuskusu, to uzbriedina.

2

Cukīni sagriež plānās šķēlītēs un viegli apcep uz grila vai pannā.

3

Saulē kaltētos tomātus sagriež nelielos gabaliņos.

4

Traukā ber kvinoju (vai kuskusu), pievieno tomātus un garšaugu maisījumu. Visu samaisa.

5

Salātu traukā kārto lapu salātus, pāri ber kvinojas (kuskusa) maisījumu un ceptās cukīni šķēlītes. Pāri kārto gabaliņos sagrieztu fetas sieru.

Pasniedz nekavējoties un izbauda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!