Cukīni un avokado krēmzupa ar kazas sieru
Foto: Kate Prihodko, Katie.lv
3.6000 5
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Esmu pārliecināta, ka neko tādu no cukīni nebūsiet gaidījuši! Ļoti krēmīga un maiga zupa ar patīkamu kazas siera garšu. Ja gribās vieglāku zupiņu, var gatavot arī bez avokado, joprojām būs garšīgi!

Pagatavošana:

Uz pannas sakarsē olīveļļu, pievieno sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Cep aptuveni 5 minūtes, maisot, kamēr sīpoli kļūst nedaudz caurspīdīgi.

Pievieno kubiņos sagrieztu cukīni. Cep dažas minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Pievieno buljonu un ļauj uzvārīties. Tad uz vidējas uguns vāra 10 minūtes (līdz cukīni ir gatavi).

Pievieno sāli un melnos piparus, samaisa.

Sablendē zupu. Pievieno avokado un sablendē vēlreiz.

Zupā kārto kazas sieru, pasniedz ar krekeriem.

Source

Katie Food & Stuff
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form