Cukīni pankūkas ar mārrutku mērci
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgas sāļās cukīni pankūkas jeb plācenīši ar svaigo baziliku. Cukīni vietā var izmantot arī jaunos kabačus. Pankūkas pikantākas padara tajās esošais čili, kā arī mārrutku mērce, ar ko tās pasniedz.

Vispirms gatavo mērci – bļodiņā liek skābo krējumu, majonēzi, mārrutkus un baziliku, un visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa. Mērci pēc tam ieliek ledusskapī.

Gatavo pankūkas – bļodā iesijā miltus un pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pēc tam miltos iemaisa sakultas olas un pienu, lai veidotos viendabīga mīkla. Mīklā iemaisa sarīvētos cukīni, baziliku un sakapātus svaigos čili (pirms tam iztīra to sēkliņas).

Pannā ielej mazliet olīveļļu un uzkarsē. Ar ēdamkaroti pannā saliek cukīni plācenīšus un cep 2-3 minūtes, līdz to viena puse ir zeltaina. Pēc tam apgriež otrādi un cep vēl 2-3 minūtes.

Kad visa mīkla sacepta plācenīšos, pasniedz tos kopā ar mārrutku mērci.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form