Cukura piparkūkas ar pomeranču miziņām.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 lcukurs0.5 lūdens1 ĒKcitronskābe2 gab.olas0.5 TKmuskatrieksts0.5 TKkrustnagliņas0.5 TKpipari2 ĒKpomeranču mizas1 TKbriežraga sāls600 gmilti

Sagatavošana

1

Cukuru, ūdeni, citronskābi un garšvielas savāra sīrupā.

2

100 gr cukura sabrūnina, pielej pie savārītā sīrupa, sajauc, pieliek miltus, labi izkuļ, atdzesē, pieliek izkausētu briežraga sāli, sakultas olas, mīca, līdz mīkla sāk spīdēt.

3

Mīklu izrullē, izspiež formas un cep līdz gatavas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!