
Cukurgailīši bez formas - lētam, bet iecienītam našķim vai kūku dekorēšanai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Cukuru un ūdeni liek tīrā, sausā pannā un maisot karsē, līdz cukurs izkusis. Var krāsai, garšai pielikt nedaudz kādu sulu, (tējkarotēs) tad vispirms paliek balts, tad caurspīdīgs, līdz karamelizējas. Uzreiz lej formiņās.
* man gan formiņas nav tāpēc leju uz cepampapīra, tad salaužu.
Iesūtīja: deivucis
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.