Cukuroti bumbieri ar vafelēm un karameļu mērci
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Tas, ka vīriešiem mīlestība iet caur vēderu, ir neapstrīdams fakts, turklāt daudzi stiprā dzimuma pārstāvji ir īsteni saldummīļi. Ņem to vērā un pārsteidz kādu īpašu vīrieti Tēva dienā, pagatavojot šo vienkāršo un gardo desertu, kur vafeļu kraukšķīgums mijas ar bumbieru sulīgumu.

Katliņā lej ūdeni, pievieno cukuru, garšvielas un maisot uzkarsē, līdz cukurs izkusis.

Bumbierus nomizo, nogriež apakšējo galiņu, bet kātiņu atstāj klāt. Tad liek tos cukura sīrupā uz lēnas uguns nedaudz pavāra, tā, lai bumbieri paliek stingri. Atstāj atdzist ar visu šķidrumu. Tad izņem bumbierus un ļauj notecēt liekajam šķidrumam. Pārgriež uz pusēm, izņem serdi.

Pasniedz ar vafelēm (recepti meklē šeit) un karameļu vai šokolādes mērci.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form