Foto: Shutterstock
Tas, ka vīriešiem mīlestība iet caur vēderu, ir neapstrīdams fakts, turklāt daudzi stiprā dzimuma pārstāvji ir īsteni saldummīļi. Ņem to vērā un pārsteidz kādu īpašu vīrieti Tēva dienā, pagatavojot šo vienkāršo un gardo desertu, kur vafeļu kraukšķīgums mijas ar bumbieru sulīgumu.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.Bumbieri1 lŪdens125 gCukurs3 gab.Krustnagliņas1 gab.Kanēļa standziņa1 gab.Anīsa zvaigznīte PASNIEGŠANAI: pēc garšasKarameļu mērce

Sagatavošana

1

Katliņā lej ūdeni, pievieno cukuru, garšvielas un maisot uzkarsē, līdz cukurs izkusis.

2

Bumbierus nomizo, nogriež apakšējo galiņu, bet kātiņu atstāj klāt. Tad liek tos cukura sīrupā uz lēnas uguns nedaudz pavāra, tā, lai bumbieri paliek stingri. Atstāj atdzist ar visu šķidrumu. Tad izņem bumbierus un ļauj notecēt liekajam šķidrumam. Pārgriež uz pusēm, izņem serdi.

Pasniedz ar vafelēm (recepti meklē šeit) un karameļu vai šokolādes mērci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!