Dārza ogu bole
Foto: DELFI
Loading...
Sastāvdaļas

Reibinoša un krāšņa - dārza ogu bole.

Ogas noskalo un notīra. Zemenes gareniski sagriež četrās daļās.

Visas ogas saber boles traukā, pārkaisa ar cukuru, pievieno balzāmu un sakrata. Ogas tur vēsumā stundu, lai atsulojas.

Pirms pasniegšanas traukā lej šampanieti, pievieno šķēlēs sagrieztu citronu un tur 15 minūtes.

Pirms pasniegšanas pievieno ledu.

Rotā ar jāņogu ķekariņiem.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form