25Minūtes
16Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
50 gĶīnas kāposts25 gsīpoli25 glielloku sīpoli25 gbrokoļi25 gselerija10 gpaprika10 gĶīnas melnās sēnes5 gburkāni5 gbaklažāni (nomizoti)5 gķiploki5 gsezama eļļa10 mlausteru mērce100 mlūdens5 gsāls25 gcukurs20 gkartupeļu ciete
Sagatavošana
1
Vokpannā karstā eļļā viegli apcep ķiplokus, sīpolus un lielloku sīpolus ( līdz rodas smarža).
2
Pievieno pirksta lielumā sagrieztus dārzeņus, sēnes, austeru mērci un nedaudz ūdeni.
3
Karsē vēl 5 minūtes.
4
Pieber sāli, cukuru un ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
5
Gataviem pārlej sezama eļļu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit