Dārzeņi ar melnajām ķīniešu sēnēm vokpannā
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
50 g
50 g Ķīnas kāposts
Ķīnas kāposts
25 g
25 g sīpoli
sīpoli
25 g
25 g lielloku sīpoli
lielloku sīpoli
25 g
25 g brokoļi
brokoļi
25 g
25 g selerija
selerija
10 g
10 g paprika
paprika
10 g
10 g Ķīnas melnās sēnes
Ķīnas melnās sēnes
5 g
5 g burkāni
burkāni
5 g
5 g baklažāni (nomizoti)
baklažāni (nomizoti)
5 g
5 g ķiploki
ķiploki
5 g
5 g sezama eļļa
sezama eļļa
10 ml
10 ml austeru mērce
austeru mērce
100 ml
100 ml ūdens
ūdens
5 g
5 g sāls
sāls
25 g
25 g cukurs
cukurs
20 g
20 g kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sēņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Ķīniešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dārzeņi ar melnajām ķīniešu sēnēm - vienkāši pagatavot, sātīgi paēst.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vokpannā karstā eļļā viegli apcep ķiplokus, sīpolus un lielloku sīpolus ( līdz rodas smarža).

    Pievieno pirksta lielumā sagrieztus dārzeņus, sēnes, austeru mērci un nedaudz ūdeni.

    Karsē vēl 5 minūtes.

    Pieber sāli, cukuru un ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. 

    Gataviem pārlej sezama eļļu.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form