Foto: Shutterstock
Dārzeņi ar vistas fileju vokpannā sautēti gardā ķīniešu mērcītē.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 vistas filejas2 cukini2 baklažāni1 puravs2 paprika (dažādu krāsu)1 paciņa Blue Dragon mērce ar apelsīnu piedevu sojas mērce eļļa

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež strēmelītes un strauji apcep sojas mērcē. Noliek malā.

2

Dārzeņus sasmalcina, bet ne pārāk smalki! Cukīni – plānās šķēlēs (mizot nav nepieciešams!), baklažānus un papriku strēmelītēs, puravu sagriež ripiņās. Visu apcep eļļā, pievieno sojas mērci.

3

Vāku virsū un sautē. Kad dārzeņi jau gandrīz gatavi (mīksti, bet ne izjukuši), pievieno apcepto fileju, gabaliņos sagrieztos apelsīnus un pašās beigās "Blue Dragon" mērci (atrodama lielveikalos ķīniešu virtuves produktu plauktā).

4

Pasautē vēl 5 minūtes un gatavs!

5

Visērtāk lietot vokpannu vai lielu pannu ar vāku.

6

Pasniedz ar rīsiem.

Iesūtīja: anonīms

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!