Dārzeņu asorti želejā ziemai
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

"Dārzeņu asorti želejā manā gaumē. Tā kā mēs ģimenē neesam lieli tomātu cienītāji, tad nu improvizēju un burciņās lieku dažādus dārzeņus. Galvenais ir tas, ka katrs atrod burciņā to, kas viņam labi garšo. Lai garšo arī jums!" - tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Gunda Rozenbaha.

Marinādes daudzums paredzēts piecām 0,5 l burkām.

Tīrās burciņās kārtām liek dažādus dārzeņus. Sīpolus liek burciņas apakšā, bet tomātiņus – augšā.

Želatīnu ber bļodiņā, uzlej tam 20 ĒK auksta ūdens un atļauj uzbriest.

Gatavo marinādi. Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, etiķi un vāra. Želatīnu pievieno, kad marināde ir karsta, bet vēl nevārās.

Pārlej dārzeņus ar marinādi. Karsē burciņas 20 minūtes, tad aizskrūvē ar vāciņiem un atdzesē.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form