2.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardēžu iecienītā dārzeņu biezzupa ar speķi un grauzdiņiem.

Dārzeņus notīra, sagriež, uzkaisa sāli un cukuru, apcep. 

Liek katlā, pārlej ar buljonu, vāra. 

Kad dārzeņi mīksti, tos izrīvē caur sietu vai sablenderē.

Otrā traukā liek speķa šķēlītes, apcep, pielej sagatavoto zupu, ieliek apceptas maizes šķēlītes.

Virsū uzkaisa sarīvēto sieru, uz laiciņu ieliek cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form