45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gkāposti100 gpuķkāposti2 gab.burkāni1 gab.kālis1 gab.rācenis zaļumi150 mlsaldais krējums sāls melnie pipari
Sagatavošana
1
Burkānu, kāli un rāceni nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kāpostu sarīvē.
2
Ūdeni uzvāra, pievieno sasmalcinātos dārzeņus un vāra līdz gatavi. Pievieno sāli, svaigi maltus melnos piparus, saldo krējumu* un atkal uzvāra.
3
Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
*Saldo krējumu var aizstāt ar pienu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit