Dārzeņu ķausis jeb lečo
Foto: Privātais ahīvs
2.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Dārzeņu ķausis jeb lečo būs garšīga piedeva jebkuram gaļas ēdienam. Recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam, kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Lelde.

Nomazgā un nomizo dārzeņus, sagriež gabaliņos, visus ber katlā.

Pielej eļļu un tomātu mērci, pieber sāli un cukuru, liek uz mazas uguns vārīties.

Ik pa laikam apmaisa, lai ķausis nepiedeg, un vāra aptuveni stundu. Kad burkāni gandrīz mīksti, pagaršo, ja nepieciešams pieliek vēl sāli vai cukuru. Gatavs!

Karstu ķausi pilda sterilās burkās un glabā ledusskapī. Uzglabāt var trīs mēnešus, ja pa šo laiku nebūs jau apēsts.

Ja arī tev pūrā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form