Foto: DELFI
Dārzeņu salāti ar eļļu - veselīgi un gardi.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
2 gab.gurķi1 gab.paprika2 gab.tomāti50 glociņi5 gab.redīsi1 gab.ola2.5 ĒKeļļa pētersīļi dilles

Sagatavošana

1

Gurķus un tomātus sagriež kubiņos.

2

Paprikai izņem sēklotni un sagriež kubiņos.

3

Sīpolus nomizo un smalki sagriež.

4

Redīsus sagriež ripiņās.

5

Olu cieti novāra, noloba un sagriež gabaliņos. Zaļumus smalki sagriež.

6

Visu samaisa (bez olas un zaļumiem) ar eļļu. Liek salātu traukā, pārkaisa ar olu un zaļumiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!