Dārzeņu salāti ar turku zirņiem un kūpinātu lasi
Foto: (c) Gards, ka nenoēsties
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
lapu salāti
lapu salāti
 
tomāti
tomāti
 
dilles
dilles
 
sīpolloki
sīpolloki
 
turku zirņi
turku zirņi
 
auksti kūpināts lasis
auksti kūpināts lasis
 
olīveļļa
olīveļļa
 
sāls
sāls
 
balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Šie ātrie, svaigie un veselīgie dārzeņu salāti ir nobaudīšanas vērti.Sastāvdaļu attiecības nepavisam nav būtiskas. Ja gribi zaļākus, svaigākus salātus, pievieno vairāk dārzeņu, savukārt, ja prasās ko nedaudz sātīgāku - pievieno lielāku daudzumu turku zirņu. Lasi var aizstāt, piemēram, ar grilētu vistas fileju, kādu no mīkstajiem sieriem vai arī neko - jo arī tāpat šie salāti, ko iesaka kulinārijas bloga "Gards ka nenoēsties!" autore, būs gana gardi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Saplucina salātu lapas, sagriež tomātus gabaliņos. Sagriež lociņus un dilles. Pievieno novārītus vai konservētus turku zirņus.

    Sajauc balzamiko ar olīveļļu un šķipsniņu sāls. Pārlej pāri salātiem un apmaisa.

    Liek uz šķīvjiem, virsū uzliek auksti kūpināta laša šķēlītes un pasniedz. Klāt ļoti labi garšo silta sēklu rupjmaizīte.

    Gards, ka nenoēsties!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form