Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

Šie ātrie, svaigie un veselīgie dārzeņu salāti ir nobaudīšanas vērti.Sastāvdaļu attiecības nepavisam nav būtiskas. Ja gribi zaļākus, svaigākus salātus, pievieno vairāk dārzeņu, savukārt, ja prasās ko nedaudz sātīgāku - pievieno lielāku daudzumu turku zirņu. Lasi var aizstāt, piemēram, ar grilētu vistas fileju, kādu no mīkstajiem sieriem vai arī neko - jo arī tāpat šie salāti, ko iesaka kulinārijas bloga "Gards ka nenoēsties!" autore, būs gana gardi.

9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lapu salāti tomāti dilles sīpolloki turku zirņi auksti kūpināts lasis olīveļļa sāls balzamiko etiķis

Sagatavošana

1

Saplucina salātu lapas, sagriež tomātus gabaliņos. Sagriež lociņus un dilles. Pievieno novārītus vai konservētus turku zirņus.

2

Sajauc balzamiko ar olīveļļu un šķipsniņu sāls. Pārlej pāri salātiem un apmaisa.

3

Liek uz šķīvjiem, virsū uzliek auksti kūpināta laša šķēlītes un pasniedz. Klāt ļoti labi garšo silta sēklu rupjmaizīte.

Gards, ka nenoēsties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!