Dārzeņu sautējums ar bietēm un kāļiem
Foto: Shutterstock
2.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg dārzeņi (kartupeļu, kāļu, burkānu, svaigu kāpostu, brokoļi, sarkanās bietītes u.c.)
dārzeņi (kartupeļu, kāļu, burkānu, svaigu kāpostu, brokoļi, sarkanās bietītes u.c.)
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
2 ĒK
2 ĒK kviešu milti
kviešu milti
4 ĒK
4 ĒK skābs krējums
skābs krējums
3 ĒK
3 ĒK asā tomātu mērce
asā tomātu mērce
 
eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
 
ūdens
ūdens
 
zaļumi
zaļumi
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Dārzeņu sautējums ar bietēm un kāļiem pusdienu/vakariņu maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāļus, kartupeļus, sarkanās bietītes un svaigus kāpostus sagriež gabaliņos. Verdošā sālsūdenī liek kāļus, vāra pusmīkstus, tad pievieno kāpostus, brokoļus un kartupeļus. Ūdenim dārzeņi jāapsedz (lai būtu vēl 1-2 cm virs dārzeņiem).

    Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus un dilles sasmalcina un apcep, pievieno sautējumam.

    Miltus iemaisa krējumā un kopā ar aso tomātu mērci, kad dārzeņi mīksti, pievieno sautējumam, turpina sautēt ~10 minūtes.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form