40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 kgdārzeņi (kartupeļu, kāļu, burkānu, svaigu kāpostu, brokoļi, sarkanās bietītes u.c.)2 gab.sīpoli2 ĒKkviešu milti4 ĒKskābs krējums3 ĒKasā tomātu mērce eļļa sāls ūdens zaļumi
Sagatavošana
1
Kāļus, kartupeļus, sarkanās bietītes un svaigus kāpostus sagriež gabaliņos. Verdošā sālsūdenī liek kāļus, vāra pusmīkstus, tad pievieno kāpostus, brokoļus un kartupeļus. Ūdenim dārzeņi jāapsedz (lai būtu vēl 1-2 cm virs dārzeņiem).
2
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus un dilles sasmalcina un apcep, pievieno sautējumam.
3
Miltus iemaisa krējumā un kopā ar aso tomātu mērci, kad dārzeņi mīksti, pievieno sautējumam, turpina sautēt ~10 minūtes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit