Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams, bet ļoti gards dārzeņu sautējums pannā.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

eļļa1 gab.kabacis1 gab.burkāns2 gab.tomāti2 gab.sīpoli1 gab.paprika3 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls1 TKcukurs ĒKcitronu sula zaļumi

Sagatavošana

1

Visus dārzeņus notīra, sasmalcina.

2

Pannā ar vāku ielej eļļu, sakarsē, liek sagatavotos dārzeņus un apcep.

3

Pannai uzliek vāku un un uz mazas uguns sautē dārzeņus mīkstus. Pievieno sasmalcinātus zaļumus, citronu sulu, sāli, cukuru, piparus un samaisa.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!