40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 gab.kabacis gab.burkāni6 gab.kartupeļi1 gab.puķkāposts2 glāzesūdens4 gab.tomāti
Sagatavošana
1
Katliņā ielej nedaudz (jo no dārzeņiem izdalīsies šķidrums) ūdens un uzkarsē.
2
Notīra burkānus un sagriež ripiņās, liek katliņā, lai lēnām sautējas karstā ūdenī.
3
Nomazgā, nomizo un sagriež kabaci, kartupelus un puķkāpostu. Liek klāt pie burkāniem.
4
Pēc tam pieliek klāt sagrieztus tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns 20-30 minūtes.
5
Beigās pieliek garšvielas un zaļumus pēc izvēles.
Iesūtīja: kristīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit