Foto: Shutterstock
Veselīgs un gards dārzeņu sautējums.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1 gab.kabacis gab.burkāni6 gab.kartupeļi1 gab.puķkāposts2 glāzesūdens4 gab.tomāti

Sagatavošana

1

Katliņā ielej nedaudz (jo no dārzeņiem izdalīsies šķidrums) ūdens un uzkarsē.

2

Notīra burkānus un sagriež ripiņās, liek katliņā, lai lēnām sautējas karstā ūdenī.

3

Nomazgā, nomizo un sagriež kabaci, kartupelus un puķkāpostu. Liek klāt pie burkāniem.

4

Pēc tam pieliek klāt sagrieztus tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns 20-30 minūtes.

5

Beigās pieliek garšvielas un zaļumus pēc izvēles.

Iesūtīja: kristīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!