Vienkārši un ātri pagatavojams dārzeņu sautējums
Foto: Privātais arhīvs
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. baklažāns
baklažāns
1 gab.
1 gab. cukīni
cukīni
1 gab.
1 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika
1 gab.
1 gab. dzeltenā paprika
dzeltenā paprika
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 gab.
1 gab. bundža tomātu savā sulā
bundža tomātu savā sulā
2 TK
2 TK kaltēts rozmarīns
kaltēts rozmarīns
1 TK
1 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
1 TK
1 TK malts kumīns
malts kumīns
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
 
olīveļļa cepšanai
olīveļļa cepšanai
 
kinza pasniegšanai
kinza pasniegšanai
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojamā dārzeņu sautējuma garšas noslēpums ir tieši garšvielu izvēlē – tiek izmantots rozmarīns un kumīns, un paprikas pulveris, kas palīdz garšām spēlēties dažādās notīs. Ja variēsi ar citām garšvielām, iegūsi citas nianses. Recepti iesaka ēdienu bloga "ir.bene" autore Karlīna Latsone.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu, ķiploku daiviņas smalki sagriez.

    Pārējos dārzeņus sagriez nelielos gabalos.

    Uzkarsē katlā eļļu un apcep sīpolu un ķiplokus, tad pievieno papriku, cep 3 minūtes.

    Pievieno baklažānu un cep 3 minūtes.

    Pievieno cukīni un cep 5 minūtes.

    Katlā pievieno tomātus savā sulā un garšvielas, uz vidēji lielas uguns sautē apmēram 10 minūtes.

    Pasniedz, pārberot ar sakapātu kinzu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form