
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. baklažāns
baklažāns1 gab.
1 gab. cukīni
cukīni1 gab.
1 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika 1 gab.
1 gab. dzeltenā paprika
dzeltenā paprika1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas1 gab.
1 gab. bundža tomātu savā sulā
bundža tomātu savā sulā 2 TK
2 TK kaltēts rozmarīns
kaltēts rozmarīns1 TK
1 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris 1 TK
1 TK malts kumīns
malts kumīns šķipsna
šķipsna sāls
sāls olīveļļa cepšanai
olīveļļa cepšanai kinza pasniegšanai
kinza pasniegšanaiVienkārši pagatavojamā dārzeņu sautējuma garšas noslēpums ir tieši garšvielu izvēlē – tiek izmantots rozmarīns un kumīns, un paprikas pulveris, kas palīdz garšām spēlēties dažādās notīs. Ja variēsi ar citām garšvielām, iegūsi citas nianses. Recepti iesaka ēdienu bloga "ir.bene" autore Karlīna Latsone.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīpolu, ķiploku daiviņas smalki sagriez.
Pārējos dārzeņus sagriez nelielos gabalos.
Uzkarsē katlā eļļu un apcep sīpolu un ķiplokus, tad pievieno papriku, cep 3 minūtes.
Pievieno baklažānu un cep 3 minūtes.
Pievieno cukīni un cep 5 minūtes.
Katlā pievieno tomātus savā sulā un garšvielas, uz vidēji lielas uguns sautē apmēram 10 minūtes.
Pasniedz, pārberot ar sakapātu kinzu.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.