
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 bekona šķēles
bekona šķēles1
1 gurķis
gurķis0.5
0.5 saldais pipars
saldais pipars100 g
100 g siers
siers2
2 vārītas olas
vārītas olas4
4 mango šķēlītes
mango šķēlītes4
4 salātlapas
salātlapas zaļumi
zaļumi4 TK
4 TK apgrauzdēti ciedru riekti
apgrauzdēti ciedru riekti1
1 citrons
citrons150 g
150 g asā provansas majonēze
asā provansas majonēze garšvielu maisījums
garšvielu maisījums sāls
sālsSmeķīgie bekona tītenīši majonēzē svētkiem un ikdienai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bekona šķēlēs ietin strēmelēs sagrieztus dārzeņus, stienīšos sagrieztu sieru, salātlapiņas, lociņus, zaļumus un mango šķēlītes.
Tad sasprauž ar koka irbulīti.
Asajai majonēzei pievieno sāli, pārlej tītenīšiem, pārkaisa ar ciedru riekstiem un garšvielu maisījumu.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.