30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 bekona šķēles1 gurķis0.5 saldais pipars100 gsiers2 vārītas olas4 mango šķēlītes4 salātlapas zaļumi4 TKapgrauzdēti ciedru riekti1 citrons150 gasā provansas majonēze garšvielu maisījums sāls
Sagatavošana
1
Bekona šķēlēs ietin strēmelēs sagrieztus dārzeņus, stienīšos sagrieztu sieru, salātlapiņas, lociņus, zaļumus un mango šķēlītes.
2
Tad sasprauž ar koka irbulīti.
3
Asajai majonēzei pievieno sāli, pārlej tītenīšiem, pārkaisa ar ciedru riekstiem un garšvielu maisījumu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit