Foto: Shutterstock
Smeķīgie bekona tītenīši majonēzē svētkiem un ikdienai.
30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 bekona šķēles1 gurķis0.5 saldais pipars100 gsiers2 vārītas olas4 mango šķēlītes4 salātlapas zaļumi4 TKapgrauzdēti ciedru riekti1 citrons150 gasā provansas majonēze garšvielu maisījums sāls

Sagatavošana

1

Bekona šķēlēs ietin strēmelēs sagrieztus dārzeņus, stienīšos sagrieztu sieru, salātlapiņas, lociņus, zaļumus un mango šķēlītes.

2

Tad sasprauž ar koka irbulīti.

3

Asajai majonēzei pievieno sāli, pārlej tītenīšiem, pārkaisa ar ciedru riekstiem un garšvielu maisījumu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!