Dārzeņu sautējums
Foto: Aikāgaršo!
4.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka pagatavot dārzeņu sautējumu ar pupiņām - maltīte četriem cilvēkiem izmaksās vien piecus eiro!

Notīra un sagriež dārzeņus vienādos gabalos.

Dziļā pannā sakarsē eļļu vai sviestu, apcep burkānus un sīpolus.

Pievieno kartupeļus un ķiploku, uzliek vāku un turpina sautēt, ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdeni, lai nepiedeg.

Sautē dārzeņus 15 minūtes, tad pievieno rāceņus un turpina sautēt vēl 10 minūtes.

Kad dārzeņi mīksti, pievieno pupiņas, sāli, piparus un citas garšvielas pēc savas izvēles.

Pasniedz siltu, ar svaigiem zaļumiem un jogurtu bez piedevām vai krējumu.

Aikāgaršo padoms!

Ja vēlies, lai sautējums būtu maigāks, pamēģini dārzeņus sautēt nevis ūdenī vai buljonā, bet pienā; tas padarīs sautējumu nedaudz maigāku un saldenāku. Uz šo produktu daudzumu būs nepieciešams apmēram 400 ml piena. Esi uzmanīgs un nepiededzini!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form