Foto: Shutterstock
Ar vistas fileju papildināts dārzeņu sautējums cepeškrāsnī.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gvistas fileja1 puravs1 burkāns1 glāzezirnīši puķkāposts kartupeļi kāposti skābs krējums siers

Sagatavošana

1

Katru sastāvdaļu apcepam atsevišķi, tad sautējam visu kopā.

2

Apcepam vistas fileju sagrieztu mazos gabaliņos, apcepam ripās sagrieztus puravus, tad ari burkānus ar zirnīšiem, tad puķu kāpostu, kartupeļus, kāpostu.

3

Un tad sautējam cepeškrāsni pa kārtām saliktus (gaļu pašā apakšā, tad augošā secībā pēc cietuma pakāpes). Pa virsu uzlejam skābo krējumu un pārkaisām ar sarīvētu sieru.

Iesūtīja: titi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!