Foto: Shutterstock
Dārzeņu zupa ar rupjmaizes grauzdiņiem žāvētas gaļas pavadījumā.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gžāvēts šķiņķis2 gab.sīpoli1 gab.ķiploka daiviņa500 gkāposti200 gtomāti sāls pipari4 šķēlessakaltusi rupjmaize2 ĒKmargarīns

Sagatavošana

1

Sīpolus, ķiplokus smalki sagriež, apcep augu eļļā, pieliek tomātus un pasautē.

2

Tad pievieno smalki sagrieztus kāpostus, pielej mazliet ūdens.

3

Pieber sāli, piparus un vāra.

4

Šķiņķi sagriež gabaliņos, apcep un pievieno dārzeņiem.

5

Mazliet apbrūnina rupjmaizes šķēlītes un pievieno zupai.


Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!