Desas un kartupeļu sacepums
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g desa
desa
400 g
400 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
1-2
1-2 sīpoli
sīpoli
2-3
2-3 tomāti
tomāti
4
4 olas
olas
400 ml
400 ml piens
piens
1 TK
1 TK sāls
sāls
0.5 TK
0.5 TK pipari
pipari
2 ĒK
2 ĒK sinepes
sinepes
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Pasaules Virtuve
  • Desas un kartupeļu sacepums sāta sajūtai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Desai noņem ādiņu, sagriež šķēlēs. Kartupeļus (vārītus), sīpolus un tomātus nomizo, sagriež skēlītēs. Visas šķēlītes pamīšus kārto ieziestā cepamā traukā.

    Olas sakuļ ar pienu. Pievieno sāli, piparus un sinepes. Olu kulteni lej uz šķēlītēm cepamajā traukā.

    Sacepumu cep 225°C.

    Desu var aizstāt arī ar kūpinātu šķiņķi.

    Iesūtīja: Edīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form