Foto: Shutterstock
Desas un kartupeļu sacepums sāta sajūtai.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gdesa400 gvārīti kartupeļi sīpoli tomāti4 olas400 mlpiens1 TKsāls0.5 TKpipari2 ĒKsinepes

Sagatavošana

1

Desai noņem ādiņu, sagriež šķēlēs. Kartupeļus (vārītus), sīpolus un tomātus nomizo, sagriež skēlītēs. Visas šķēlītes pamīšus kārto ieziestā cepamā traukā.

2

Olas sakuļ ar pienu. Pievieno sāli, piparus un sinepes. Olu kulteni lej uz šķēlītēm cepamajā traukā.

3

Sacepumu cep 225°C.

4

Desu var aizstāt arī ar kūpinātu šķiņķi.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!